lunes, junio 11, 2007

tablón/estandarte

http://dialnet.unirioja.es/servlet/autor?codigo=1412086
http://dulcearsenico-enpapel.blogspot.com/
http://www.eldigoras.com/bibe/aut/navarraordonnoandreu.htm

Etiquetas:

2 comentarios:

A las 6:35 a. m. , Blogger mumí ha dicho...

sovint els més humils, els més treballadors, els més absorvits i il.lussinats x la seva feina-k sovint no és fena xo sed d'aprendre, investigar, conèixer, descobrir, fer saber ,fomentar...-els més vàlids en allò que fan i allò n k creuen,... akells ki tanta força d'esperit, ment i cos aporten per dur a terme un camí dur i ple d'obstacles a combatir i així aconseguir un somni per que deixi de ser somni tal i com les seves conviccions els condueixen fervenment,...akells homes (i dones) canvien el món si no decauen
en les 1000 i 1 merdes k constantment ls fan replantejar ls seus valors i l profit dls sus actes i creuen fermament en la seva capacitat d'aconseguir allò que dins el seu ésser ja fa temps van construir.
Jo conec un home amb akstes aptituds, 1 home amb nom i cognoms, amb unes conviccions, empenta, eficiència i costància que l'estan portant i sense dubte el portaran a convertir en realitat tot allò que el fa estar viu i lluitar per una causa.

 
A las 8:56 a. m. , Blogger Ninoska Mermoud ha dicho...

He leído su comentario en mi blog.
No le he respondido porque no respondo a ninguno.
No me ha quedado claro su argumento del galimatias puertorriqueño.
Pero si gusta ofrecerme mayores detalles, talvez pueda contestarle ofreciéndole mi opinión.

"En el trabajo de Mangulina se habla del postmodernismo como una herida más de la conciencia creadora."

No creo haber tenido como objetivo el establecer esa premisa. . Hablo del hombre volatilizado, cuya fragmentación se agudiza ante los valores postmodernistas. No trato de definir postmodernismo en su conjunto, En el postmodernismo la errancia se agudiza en tanto los tentáculos de la globalización substituyen individualidad por uniformidad, y , ante la necesidad de ajustarse a ciertos patrones y estimulos predispuestos por el sistema dominante que propician la tan cacareada negación del ser, al hombre máquina, desprendido de origenes y raíces.

Si desea manifestarme su opinión a mi email: ninoskasantiago@hotmail.com.

De paso, me he leído los comentarios suyos publicados en BAbab y otros. Me gusta su percepción sobre Panero.

 

Publicar un comentario

Suscribirse a Enviar comentarios [Atom]

<< Inicio